30 Haziran 2011 Perşembe

Elecom, Nendo İşbirliği ve Rinkak Mouse

Kablosuz mouse' lar her ne kadar insanı kablo karkaşasından kurtarsa da bazı dezavantajlara sahip. Pil gerektirmesi ve yavaş olması ayrıca kabloluya göre daha çabuk işlevini yitirmesi. Kablolu mouse' lar ise kablosuzlara göre daha uzun ömürlü ve daha hızlıdır. Bu nedenle tercihlerde genelde kablolu mouse' lar tercih edilir. İşte bu vazgeçilmezlik her geçen gün yeni bir kablolu Mouse’u piyasalarla buluşturuyor.

kablolu mouse,kablolu fare,kablosuz mouse,tasarım


Bu bağlamda Elecom kablolu bir Mouse için Japon tasarım stüdyosu Nendo ile çalıştı. Nendo kendini aldığı ödüllerle ispatlamış bir tasarım firması.       
Kendilerini daha önce tahaloji.blogspot.com da yayınlanmış Otokurage Kulaklık ile tanımıştık. Şimdi ise karşımıza USB kablo kullanan bir Mouse ile çıkıyorlar. Rinkak yani anahat anlamına gelen bir ada sahip olan bu kablolu mouse' ların en büyük özelliği kablonun mouse’ un çevresini dönüyor olması. Beyaz gövdeye sahip bir Mouse ve etrafını çevreleyen kablo ve verilen kıvrımlar göze oldukça hoş geliyor.Rinkak'ın fiyatı ise henüz belirlenmedi.

nendo,elecom,tasarım,teknoloji

mouse çeşitleri,fare çeşitleri,mouse

donanım,fare,mouse,kablolu mouse

Bazı Şeyler Paylaştıkça Güzeldir.

0 yorum:

Yorum Gönder