30 Mayıs 2011 Pazartesi

Kingmax'dan 64 GB Kapasiteli Bellek Kartı

Piyasada yaygın olarak bulunan, smart telefonlardan fotoğraf makinalarına kadar birçok alanda veri depolama birimi olarak kullanılan microSD kartlar bellek kapasitesi arttıkça yeni bir isim ile nitelendiriliyor.

kingmax microSD,bellek kartları,kingmax

Oldukça fazla kullanıcısı bulunan microSDHC belleklerden sonra daha yüksek veri transferi ve veri depolama kapasitesi sunan SDXC raflarda yerini almaya hazırlanıyor. Bunlardan biri de Tayvan menşeili bir şirket olan KINGMAX’ ın yeni microSDXC 64 GB kapasite sunuyor.


Son derece ufak olmasına rağmen performansı yüzleri güldüren KINGMAX microSDXC bellek saniyede 6 MB veri transferi hızına sahip. Çeşitli güvenlik ve çevre standartlarından tam onay alan KINGMAX microSDXC, ömür boyu garantisi ile birlikte geliyor. ECC (hata doğrulama kodu özelliği) bulunan belleğin satış fiyatı henüz bilinmiyor.

Yalnız almaya niyetlenenlere ufak bir uyarı. Bu belleği kullanmayı düşündüğünüz teknoloji harikası aletleriniz şimdilik SDXC’ yi desteklemiyor olabilir. Bu bağlamda almadan önce desteklediğinden emin olmalısınız.


Bazı Şeyler Paylaştıkça Güzeldir.

0 yorum:

Yorum Gönder